Meranie kyslíka v obaloch výrobkov

logo D-Ex info@dex.sk | +421 2 5729 7421
  • Meranie kyslíka v obaloch výrobkov

    Baktérie prítomné v prirodzenom prostredí človeka, podobne ako kyslík vo vzduchu, spôsobujú, že sa potraviny po výrobe rozkladajú (kazia). Aby sme predĺžili trvanlivosť potravín alebo iných biologických látok, odstraňujeme prítomnosť baktérií (sterilizácia, zmrazenie, naloženie do alkoholu atď.) alebo znižujeme množstvo kyslíka (balenie v ochrannej atmosfére, redukcia kyslíka v skladoch alebo redukcia kyslíka v sklenených alebo plastových obaloch.

    Spoločnosť Tec Sence vyvinula špeciálny tlačený terčík, ktorý možno umiestniť do obalu tak, aby sa jeho osvetlením cez priehľadný obal zistila prítomnosť kyslíka v obale bez jeho poškodenia. Táto technológia sa môže použiť na predĺženie obmedzenej životnosti potravín umiestnených v týchto obaloch, keďže tesnosť nie je vždy 100 %, a môže sa použiť na zabezpečenie vyradenia potravín zabalených v obaloch, ktoré sa už začali kaziť v dôsledku prítomnosti kyslíka.

    logo výrobce TecSense

    TecSense špecialista

    Súvisiace produkty

    Kategória priradená k aplikácii

    Ak chcete vedieť viac o téme meranie kyslíka v obaloch výrobkov, kontaktujte nás prosím. Kontaktujte nás

    TecSense špecialista

    Kam ďalej? Pozrite sa na ďalšie aplikácie z odvetvia potravinárstvo a nápoje alebo na prehľad všetkých odvetví.

    Novinky